Congres: eHealth, een blijvende belofte of realiteit? - Wat betekent het voor arts en patiënt?

28 juni 2018, 15:30 - 21:30 | Evoluon, Noord Brabantlaan 1A Eindhoven | KNMG District Zuid Oost Brabant

Op donderdag 28 juni nodigen wij u van harte uit voor het congres: eHealth, een blijvende belofte of realiteit? Wat betekent het voor arts en patiënt?, georganiseerd door KNMG District Zuid Oost Brabant in het Evoluon in Eindhoven.

Zuid Oost Brabant is bekend als Brainport regio: de meest innovatieve regio met een hoogwaardig technologisch ecosysteem. U mag rekenen op een boeiend en gevarieerd programma. Wat gaat eHealth in de toekomst voor u als arts betekenen? Omarmen en meebewegen? Kritisch afwachten of actief uitdragen? Wordt het de taak van uw team om patiënten te leren omgaan met medische apps en technische hulpmiddelen? Wie doet straks aan longitudinale zorg? En waar blijft het hoofdbehandelaarschap? Misschien wordt ook voor de dokter veranderen de norm en blijft veerkracht noodzakelijk.

Denk en praat mee over de toekomst van uw medisch handelen, de inhoud van uw vak en de wijze van samenwerken. Het congres biedt u: visies op de toekomst, verhalen over valkuilen en verhalen die inspireren. De discussie over eHealth onder artsen willen we graag stimuleren; leren van elkaar en zorgen dat alle patiënten er beter van worden. Er is dan ook ruime gelegenheid om elkaar informeel te ontmoeten.

Er vinden 8 interessante workshopsessies met experts op het gebied van eHealth toepassingen plaats. Zo hoort u meer over de nieuwste ontwikkelingen en inzichten. U kunt hier onderling ervaringen delen, en ideeën en inzichten bespreken. Thema’s die belicht worden zijn Psyche, Hart-vaat, Diabetes Mellitus, Slaapstoornissen, Clinical Decission Support, Ethiek, ‘Big Data’ en Juridische aspecten.

Download het programma met alle informatie:
Download hier het programma.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via deze link

CEG gebruikt cookies voor het goed laten functioneren van de site en voor het registreren van de bezoekers. Om door te gaan zijn de functionele cookies noodzakelijk.

Onderaan elke pagina is een link naar onze privacy policy te vinden.