De Week van reflectie & ethiek

26 november 2018 - 30 november 2018 | Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis, Tilburg | Zorgethici AnneMarie Bloemhoff en Jack van Raay

De Week van reflectie is uitgegroeid tot een breed initiatief met duizenden activiteiten in het hele land. Een groot aantal zorginstellingen, jeugdhulporganisaties en andere betrokkenen is enthousiast bezig met de organisatie van activiteiten voor de elfde Week van reflectie, die plaatsvindt van maandag 26 tot en met vrijdag 30 november 2018.

De Week van reflectie gaat op maandag 26 november 2018 van start met het inspirerende congres ‘Met hart & ziel voor goede zorg - Tijd voor reflectie & ethiek’, met bijdragen van Ronnie van Diemen, Sander de Hosson, Jacobine Geel, Carlo Leget, Eric Zwennis, Leo Visser, en vele anderen.

Doe mee aan de Week van reflectie, en laat de mooie initiatieven in uw organisatie zien. U kunt activiteiten aanmelden voor de Activiteitenagenda. De Activiteitenagenda trekt jaarlijks ruim 345.000 bezoekers. Bijdragen welkom!

De Week van reflectie is een breed samenwerkingsverband van zorginstellingen, jeugdhulporganisaties,cliëntenraden, patiëntenraden, Commissies Ethiek, opleidingen, artsen, specialisten, jeugdgezondheidszorg, Partners Week van reflectie, de regioambassadeurs en andere betrokkenen in het hele land. Zorgethici AnneMarie Bloemhoff en Jack van Raay zijn de initiatiefnemers en organisatoren van de Week van reflectie. Onze gezamenlijke missie is een bijdrage leveren aan de kwaliteit van de zorg.

Kijk voor meer informatie op www.weekvanreflectie.nl

CEG gebruikt cookies voor het goed laten functioneren van de site en voor het registreren van de bezoekers. Om door te gaan zijn de functionele cookies noodzakelijk.

Onderaan elke pagina is een link naar onze privacy policy te vinden.