Happiness as a disorder/Happiness and disorder - Jaarlijks symposium van Hipposocrates, Vlaamse Vereniging voor Filosofie en Geneeskunde

14 maart 2019 - 15 maart 2019

De Universiteit Antwerpen, Universiteit Gent, KU Leuven en Hipposocrates organiseren een studiedag over het verband tussen geluk en stoornis. Benaderingen vanuit de psychologie, filosofie, neurowetenschappen en medische wetenschappen zijn welkom. 

De Universiteit Antwerpen, Universiteit Gent, KU Leuven en Hipposocrates organiseren een studiedag over het verband tussen geluk en stoornis. Benaderingen vanuit de psychologie, filosofie, neurowetenschappen en medische wetenschappen zijn welkom. We zijn geïnteresseerd in bijvoorbeeld deze onderwerpen:

Op donderdagavond 14 maart geeft Dean Burnett een publiekslezing over zijn boek The Happy Brain, gevolgd door een commentaar van Annemarie van Stee.

Op vrijdag 15 maart is er een interdisciplinair symposium (in het Nederlands) met gastsprekers en geselecteerde sprekers. Presentaties van 30 minuten worden gevolgd door discussie van 20 minuten. Gastsprekers zijn Katrien Schaubroeck (UA) Gilles Pourtois (UGent), Jean Steyaert (KULeuven) en Meike Bartels (VU Amsterdam).

Voor meer informatie kijk op de website van Hipposocrates

Belangrijke data

CEG gebruikt cookies voor het goed laten functioneren van de site en voor het registreren van de bezoekers. Om door te gaan zijn de functionele cookies noodzakelijk.

Onderaan elke pagina is een link naar onze privacy policy te vinden.