Hart voor goede zorg; Tijd voor reflectie’

26 november 2018, 09:00 - 16:30 | centraal in het land | Reflectieteam Week van reflectie, de Ethiek Academy en afdeling Zorgethiek van de Universiteit voor Humanistiek

De Week van reflectie gaat op maandag 26 november 2018 van start met het inspirerende congres ‘Hart voor goede zorg; Tijd voor reflectie’. U kunt deelnemen aan een exclusieve masterclass met presentaties en deelsessies van topsprekers, onder anderen dr. Sander de Hosson, longarts Wilhelmina Ziekenhuis, dr. Ronnie van Diemen, inspecteur-generaal Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd; en prof. dr. Carlo Leget,hoogleraar Zorgethiek Universiteit voor Humanistiek.Dagvoorzitter isRuud Koolen, uitgever Bohn Stafleu van Loghum. En er is volop gelegenheid om deel te nemen aan praktijkgerichte workshops met actuele thema’s.

Deelnameprijs: € 225,- inclusief koffie, thee en lunch; commerciële partijen € 395; prijzen zijn exclusief BTW

Meer informatie: 064 125 60 04 of e-mail info@weekvanreflectie.nl

Masterclass met Sander de Hosson, Ronnie van Diemen, Carlo Leget e.a.

De masterclass ‘Hart voor goede zorg; Tijd voor reflectie’ gaat van start met boeiende presentaties van topsprekers, onder anderen dr. Sander de Hosson, longarts Wilhelmina Ziekenhuis; dr. Ronnie van Diemen, inspecteur-generaal Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd; en prof. dr. Carlo Leget, hoogleraar Zorgethiek Universiteit voor Humanistiek. In het tweede deel van de masterclass verzorgen de sprekers exclusieve deelsessies over het thema van hun presentatie. Een unieke gelegenheid om kennis te maken met deze sprekers, ervaringen uit te wisselen, en met elkaar in gesprek te gaan.

Praktijkgerichte workshops

U kunt deelnemen aan twee rondes praktijkgerichte en interactieve workshops. Er is een inspirerend aanbod van actuele thema’s, zoals ‘Ethiek in de praktijk’; ‘In gesprek over goede zorg’; ‘Ethisch leiderschap’; en ‘Mindfulness’.

Panel met toonaangevende sprekers

Het congres wordt opgeluisterd met een actueel panel, met bijdragen van toonaangevende sprekers op het gebied van ethiek, reflectie en goede zorg. Er is alle gelegenheid om de sprekers vragen te stellen.

Voor wie

Verpleegkundigen, verzorgenden; jeugdhulpmedewerkers; bestuurders, leidinggevenden en managers in de zorg en jeugdhulp; artsen; specialisten; toezichthouders; geestelijk verzorgers; leden Commissie Ethiek; beleidsmedewerkers; cliënten en patiënten; leden Cliëntenraad en Patiëntenraad; medewerkers jeugdgezondheidszorg en welzijn; mantelzorgers; docenten en studenten zorgopleidingen; en andere geïnteresseerden.

CEG gebruikt cookies voor het goed laten functioneren van de site en voor het registreren van de bezoekers. Om door te gaan zijn de functionele cookies noodzakelijk.

Onderaan elke pagina is een link naar onze privacy policy te vinden.