Herziene versie Argumentenwijzer EPD

4 april 2013, 14:00 - 15:00 | Den Haag | CEG

4 april zal op deze website een herziene versie verschijnen van de Argumentenwijzer over Elektronische Patiënten Dossiers (EPD).

Dit is de tweede, herziene, versie van de Argumentenwijzer over EPD’s. Sinds de publicatie van de Argumentenwijzer begin 2011 is er veel veranderd. De (landelijke) Zorginfrastructuur, toen vaak aangeduid met de term het ‘landelijk EPD’, heeft een andere opzet gekregen. Steeds meer zorginstellingen geven hun patiënten online inzage in hun medische gegevens. Bovendien zijn er nieuwe websites waarop u zelf een PGD kunt bijhouden. Daarom publiceert het Centrum voor Ethiek en Gezondheid (CEG) een geactualiseerde Argumentenwijzer over deze verschillende digitale mogelijkheden. Deze Argumentenwijzer verschijnt alleen digitaal, in de vorm van een aantal webpagina’s, die u ook gemakkelijk op tablet en smartphone kunt raadplegen.

CEG gebruikt cookies voor het goed laten functioneren van de site en voor het registreren van de bezoekers. Om door te gaan zijn de functionele cookies noodzakelijk.

Onderaan elke pagina is een link naar onze privacy policy te vinden.