Invitational conference Werkprogramma 2013

7 februari 2013, 12:00 - 17:30 | Party- en congrescentrum het Vechthuis | RVZ/CEG

Tijdens een invitational conference maakt de Raad voor de Volksgezondheid en Zorg (RVZ) inclusief het Centrum voor Ethiek en Gezondheid (CEG) een start met het werkprogramma van 2013. Na het succes van vorig jaar wil de RVZ opnieuw in een vroeg stadium met een groot aantal genodigden de focus van de verschillende advies- en signaleringsthema’s verkennen.

Programma en werkwijze

Om de verschillende thema’s van het werkprogramma in de diepte te kunnen uitwerken is de opzet van het programma dit jaar anders. Het programma start plenair met een gastspreker die over een van de adviesthema’s – scenario-onderzoek en –advies – zijn visie geeft. Het programma krijgt een vervolg in deelsessies, gecentreerd rond de afzonderlijke thema’s van het werkprogramma. Doel van deze deelsessies is om de advies- en signaleringsthema’s samen met Raadsleden en adviseurs verder uit te werken en richting te geven. Het programma sluit plenair af. Raadsleden zullen met korte statements iets vertellen over de resultaten uit de deelsessies. Tot slot is er nog een informeel gedeelte waarin alle ruimte is om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.

Zie voor meer informatie de website http://www.werkprogramma-rvz.net/

CEG gebruikt cookies voor het goed laten functioneren van de site en voor het registreren van de bezoekers. Om door te gaan zijn de functionele cookies noodzakelijk.

Onderaan elke pagina is een link naar onze privacy policy te vinden.