Jubileumcongres Week van Reflectie & Workshop Is veilige zorg ook altijd goede zorg? door het CEG

20 november 2017, 09:00 - 16:30 | Elisabeth-Tweesteden Ziekenhuis, locatie Tweesteden, Tilburg | Week van Reflectie

De Week van reflectie gaat op maandag 20 november 2017 in het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis van start met het Jubileumcongres ‘Met hart & ziel voor goede zorg; Ethiek in de praktijk’. U kunt deelnemen aan een exclusieve masterclass met inspirerende lezingen van topsprekers. En er zijn twee praktijkgerichte workshoprondes met actuele thema’s. Een uniek initiatief ter gelegenheid van tien jaar Week van reflectie: ‘Het Grote Ethiekdebat’. Hét debat over ethiek en de toekomst van de zorg, met bijdragen van toonaangevende sprekers.
Het jubileumcongres is de feestelijke kick-off van de tiende Week van reflectie. Het Week van reflectie congres is in tien jaar uitgegroeid tot een spraakmakend initiatief, dat bijdraagt aan de kwaliteit van de zorg. Laat u inspireren op het Jubileumcongres van de Week van reflectie.

Ook het CEG geeft een workshop tijdens het jubileumcongres Week van Reflectie op maandag 20 november met de titel “Is veilige zorg ook altijd goede zorg?”. In deze praktijkgerichte workshop wordt het spanningsveld tussen veilige zorg en andere vormen van goede zorg verkend.

Voor meer informatie over deze workshop zie het nieuwsbericht.

CEG gebruikt cookies voor het registreren van de bezoekers en voor het goed laten functioneren van de site Akkoord Liever niet