Leergang ‘Ethiek in de zorg’

17 mei 2019, 09:30 - 15:30 | centraal in het land (Amersfoort) | De Leergang is een initiatief van Ethiek Academy, voortgekomen uit de Week van reflectie

De praktijkgerichte Leergang ‘Ethiek in de zorg’ gaat op vrijdag 17 mei 2019 van start. De Leergang biedt een afwisselend programma met inspirerende presentaties, exclusieve workshops van toonaangevende sprekers en alle ruimte voor interactie, reflectie en persoonlijke feedback. U krijgt praktische tips en handvatten om ethiek succesvol verder te ontwikkelen in uw organisatie, en medewerkers hierbij optimaal te betrekken. De Leergang 'Ethiek in de zorg’ bestaat uit zes inspirerende studiedagen. Data: vrijdag 17 mei 2019, vrijdag 7 juni 2019, vrijdag 28 juni 2019, vrijdag 13 september 2019 en vrijdag 11 oktober 2019. De Leergang is een initiatief van Ethiek Academy, voortgekomen uit de Week van reflectie.

Programma Leergang
De Leergang 'Ethiek in de zorg' is opgebouwd uit praktijkgerichte modules, verdeeld over zes inspirerende studiedagen. De Leergang biedt u richting en inzicht in strategische keuzes om ethiek succesvol te ontwikkelen in uw organisatie.

Aandachtspunten Leergang

Doelgroep Leergang
Verpleegkundigen; verzorgenden; artsen; specialisten; leidinggevenden in zorg en welzijn; jeugdhulpmedewerkers; leden Commissie Ethiek; geestelijk verzorgers; ethici; fysiotherapeuten; beleidsmedewerkers zorg en welzijn; communicatiemedewerkers; en andere geïnteresseerden in zorg, jeugdhulp en welzijn.

Meer informatie & aanmelden
Kijk voor meer informatie op de website van weekvandereflectie.nl. Aanmelden voor de Leergang kan per e-mail naar reflectieteam@weekvanreflectie.nl

Praktische informatie
De Leergang 'Ethiek in de zorg’ bestaat uit zes inspirerende studiedagen.
Data: vrijdag 17 mei 2019, vrijdag 7 juni 2019, vrijdag 28 juni 2019, vrijdag 13 september 2019 en vrijdag 11 oktober 2019. Datum afsluitende studiedag in overleg.
Tijd: 9.30 – 15.30 uur
Locatie: centraal in het land (Amersfoort)
Accreditatie: wordt aangevraagd voor diverse beroepsgroepen.

CEG gebruikt cookies voor het goed laten functioneren van de site en voor het registreren van de bezoekers. Om door te gaan zijn de functionele cookies noodzakelijk.

Onderaan elke pagina is een link naar onze privacy policy te vinden.