Terugkomdag Ethiek in de Zorgsector 2018 - Zorg in beeld

20 september 2018, 14:00 - 17:45 | Auditorium, Campus van het Radboudumc, Geert Grooteplein Noord 15, Nijmegen | Ethiek in de Zorgsector

De postinitiële beroepsopleiding Ethiek in de Zorgsector organiseert elke twee jaar een terugkomdag voor haar alumni. De terugkomdag van Ethiek in de Zorgsector 2018 vindt plaats op donderdagmiddag 20 september 2018. Dit jaar vieren we ook het 25-jarig bestaan van de opleiding en daarom wordt de terugkomdag ook opengesteld voor mensen die geen alumnus zijn van de opleiding.

Als thema voor de tweejaarlijkse terugkomdag 2018 is gekozen voor ‘Zorg in beeld’. Onder dit thema willen we aandacht besteden aan manieren om zorg te verbeelden (in bijvoorbeeld kunst, literatuur, films), en aan manieren om zorg in beeld te krijgen (door aandacht te besteden aan verschillende manieren van ethiekondersteuning). Het programma begint met een lezing van prof. dr. Inez de Beaufort, en daarna zijn er twee rondes workshops.

Onderwerpen van de workshops zijn onder andere:

De terugkomdag zal in 2018 plaatsvinden in het Auditorium op de campus van het Radboudumc. Het adres is Geert Grooteplein Noord 15. Het auditorium is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto (hoofdingang Radboudumc volgen). De terugkomdag begint om 13:30 uur met inloop, koffie/thee. Het programma begint om 14:00 uur en eindigt rond 17:45 uur.

Kosten voor deelname zijn 45 euro. Geïnteresseerden kunnen zich via deze link inschrijven. 

 

CEG gebruikt cookies voor het goed laten functioneren van de site en voor het registreren van de bezoekers. Om door te gaan zijn de functionele cookies noodzakelijk.

Onderaan elke pagina is een link naar onze privacy policy te vinden.