Websites

Abortus provocatus

Abortus.nl

Deze site wordt mogelijk gemaakt door CASA klinieken, zorg voor anticonceptie, onbedoelde zwangerschap en seksualiteit.

Abortusverwerking

Voor mensen die een abortusbehandeling hebben gehad of meer willen weten over hulp na een abortus. De hulpverleners van Fiom hebben jarenlange ervaring met het begeleiden van mensen die ongewenst zwanger zijn en kiezen voor een abortus. Als mensen kiezen voor een abortus kan het zo zijn dat zij daar later last van krijgen.

Er is hulp

Schreeuw om Leven verleent hulp aan meiden en vrouwen die ongewenst zwanger zijn of problemen hebben bij de verwerking van hun abortus.

Gezondheidsnet

GezondheidsNet is een initiatief van Press Partners B.V, onderdeel van Uitgeverij SPN.

Keuze bij abortus

Wanneer je ongewenst zwanger bent, kom je voor keuzes te staan. Besluit je tot een abortus, dan moet je opnieuw kiezen. Je zwangerschap kan namelijk op twee manieren afgebroken worden: door middel van een zuigcurettage of met de ‘abortuspil’. Elke methode heeft zijn voor- en nadelen. Een arts kan je uitleggen wat er allemaal bij komt kijken, maar in de meeste gevallen is de keuze aan jou.
Vind je het moeilijk om te beslissen? Op deze website vind je eerlijke en uitgebreide informatie over beide behandelingen. En de keuzehulp helpt je de manier vinden die het beste bij je past.

CEG gebruikt cookies voor het goed laten functioneren van de site en voor het registreren van de bezoekers. Om door te gaan zijn de functionele cookies noodzakelijk.

Onderaan elke pagina is een link naar onze privacy policy te vinden.